Op 2 juli staat U-Entertainment met Sjoelen XXL en De Knutselclub op Zomerkriebels Festival 2011! Festivalpark Vredenburg is het toneel waar er naar hartelust gesjoeld kan worden. Aan het eind van de dag zal blijken wie de Sjoelkampioen van Zomerkriebels 2011 is en de sjoeltrofee mee naar huis mag nemen! Ontspanning brengen we met De Knutselclub, waar je je weer even kind kan voelen. Vouwen, kleuren, verven, tekenen, plakken en kleien: dat is De Knutselclub!Sjoelen XXL:
Het verzorgen van randentertainment op festivals is voor U-Entertainment begonnen met Sjoelen XXL. Dit spelconcept is in 2009 en 2010 al een gouden gebleken op festivals als Dance Valley, Free Your Mind Festival en Stekker Fest en dit jaar zullen de bezoekers van Zomerkriebels er aan moeten geloven. Op 2 juli wordt er gestreden om de Sjoeltrofee en de sjoelmedailles wanneer de 5 meter lange sjoelbak neerstrijkt op Festivalpark Vredenburg!

Bij Sjoelen XXL is het de bedoeling om in 3 beurten per persoon zo veel mogelijk sjoelstenen in de vakken te sjoelen. Na de eerste sjoelbeurt, en wanneer dus alle sjoelschijven zijn geworpen, worden de schijven die niet in de poorten terecht zijn gekomen gebruikt voor de tweede beurt. Als er na deze tweede beurt wederom schijven zijn die niet in de poorten van de sjoelbak terecht zijn gekomen, worden deze gebruikt voor de derde beurt. Na deze derde beurt worden de punten geteld. Er zijn vier vakken waar een sjoelsteen in kan geraken. Er is een vak waar één punt, een vak met twee punten, een vak met drie punten en een vak met vier punten. Is er in ieder vak 1 sjoelsteen dan telt dit dubbel en worden er dus i.p.v. 10 punten (1 + 2 + 3 + 4) 20 punten behaald. De meeste punten worden dus behaald wanneer in alle vier de vakken evenveel sjoelstenen zitten zodat de punten worden verdubbeld.De Knutselclub:
Kom vliegtuigjes vouwen, kleurplaten maken, gedichtjes schrijven, poppetjes kleien en je eigen hoedje van papier in elkaar zetten! Ook wij staan er dus met ‘De Knutselclub’ waardoor je naar hartelust kunt gaan vouwen, kleuren, verven, tekenen, plakken en kleien!

De Knutselclub is ideaal om:
– je eigen festivalhoed te maken door de workshop ‘hoedje van papier te volgen’;
– je vriendin Tessa te leren om eens binnen de lijntjes te kleuren;
– een schoenendoos om te toveren in een kijkdoos;
– met stoepkrijt de terugweg naar je fiets alvast weer veilig stellen;
– het basisschoolspelletje ‘roosje met tekens vouwen’ herbeleven;
– je timetable pimpen’.Info Zomerkriebels Festival
Datum: 2 juli 2011, van 12.00 – 23.00 uur
Locatie: Festivalpark Vredenburg, Utrecht
Website: Zomerkriebels.nl
Kaartverkoop: Paylogic
Prijs: €39,50 (ex. fee)

Line-up:
Zomerkriebels: Chuckie, Chris Lake, Hardwell, Gregori Klosman, Erick E, Soundbites, TDK, Marco V en Don Diablo
Super Sunday: Roog, Leroy Styles, Melvin Reese, Simon Dunmore, Chocolate Puma, Gregor Salto, Baggi Begovic, Franky Rizardo, Shermanology (live) en Moony
Club Junx: Michel de Hey, Remy, Secret Cinema, Bart Skils, Olene Kadar, Wouter de Moor en Erik Heijting
Supah!Dupah!: The Parysquad, ZwartLicht (live), Flava, The Flexican & Sef Gers Pardoel (live), Irwan Reverse & Adje + friends (live), Yellowclaw, Zmucklipstick, Alex van Zijl en Mr Simpson