Na onze U-Entertainment Playground in 2015 zullen we ook dit jaar naar de Veerplas in Haarlem afreizen voor Edit Festival. Op zaterdag 11 juni zullen we de bezoekers van Edit Festival vermaken met Sjoelen XXL, Eendjes vissen en Megatafeltennis. Ben jij er op deze vijfde editie ook bij om met ons weer een heerlijke editie van Edit Festival te beleven? De muzikale en randprogrammering van 2016 is er eentje om van te smullen dus we adviseren je snel je kaartje te kopen mocht je deze nog niet in je bezit hebben.

Sjoelen XXL op Edit Festival 2016
Sjoelen doen wij bij U-Entertainment maar al te graag en de vijf meter lange sjoelbak is een vaste waarde gebleken op de Nederlandse festivals. Vorig jaar streden de bezoekers van Edit Festival al om de sjoelmedailles en ook dit jaar zal de sjoelcompetitie weer gaan losbarsten. Wie sjoelt met de 30 sjoelschijven de meeste punten bij elkaar en mag zich kronen tot sjoelkampioen(e) van Edit Festival 2016? Je hebt nog een kleine drie weken om je sjoelskills op te krikken en je klaar te maken voor een sjoelstrijd van jewelste. Ook voor de nummers twee en drie liggen medailles klaar maar als je meedoet ga je natuurlijk voor de gouden plak! De sjoelcompetitie zal starten om 11.00 uur en doorgaan tot 19.00 uur waarna we de prijsuitreiking zullen starten en de prijzen worden verdeeld.

Megatafeltennis op Edit Festival 2016
Onze reuze tafeltennistafel van bijna vier meter lang en bijna 3 meter breed heeft al menig festival gezien inmiddels en was altijd een groot succes. Iedereen kent het tafeltennisspel “rond de tafel” en is er van overtuigd dat hij of zij de beste tafeltennisser is van het festival. Immers, vroeger op de camping in Zuid-Frankrijk stal je ook altijd de show, dat kan je toch niet verleerd zijn? Megatafeltennis biedt plaats aan zo’n 15 tot max. 20 personen om tegelijk te spelen, anders wordt het wel erg dringen. Elke ronde valt er een persoon af totdat de finale tussen de twee overgebleven tafeltennisers plaatsvind. Wie als eerste drie punten heeft wint en daarna kan iedereen weer aansluiten voor de volgende ronde! Wij van U-Entertainment zijn benieuwd hoe de tafeltennisskills zijn van de bezoekers van Edit Festival. Begin maar vast met oefenen!

Eendjes vissen op Edit Festival 2016
Voor de tweede keer in de historie van U-Entertainment gaan we eendjes vissen op een festival. In een grote visvijver dienen de bezoekers, zittend op een visserstoel, duikbril op en gewapend met een hengeltje, zijn of haar eendjes uit de vijver te vissen. Echter het water is constant in beweging dus makkelijk is dit zeer zeker niet. Wie heeft er de meest vaste hand en weet als snelste de eendjes binnen te hengelen? Aangestuurd en aangemoedigd door een fanatieke scheidsrechter en crew is dit spel geweldig voor de deelnemers maar ook voor de omstanders. Een playlist volop eendengeluidjes en eendenmuziek welke we afspelen tijdens het spel maakt de eendenbeleving helemaal af. Wie daag jij uit 11 juni tussen 11.00 uur en 19.00 uur?

We hopen jou en je vrienden te zien op zaterdag 11 juni op Edit Festival om te genieten van een heerlijke festivaldag en natuurlijk om een potje te komen sjoelen, tafeltennissen en eendjes vissen. Hieronder de aftermovie van vorig jaar en de trailer van deze editie om alvast in de stemming te komen. Tot over drie weekjes allemaal en zet jezelf ook even op ‘aanwezig’ op het evenement: U-Entertainment op Edit Festival 2016.

 

Wil je op de hoogte blijven van U-Entertainment en de activiteiten en de evenementen waar we de komende periode staan? Check dan onze Facebook-pagina. Wil je met ons mee naar Edit Festival, meld je dan aan als U-Entertainer via de Facebook-groep U-Entertainers en laat middels een berichtje weten hierin geinteresseerd te zijn.