Kinderfeestjes, festivals, personeelsfeestjes, bedrijfsborrels en andere evenementen geeft U-Entertainment heel graag meer kleur door schmink en tattoos. Zo bieden we bodypaint, (henna of temporary) tattoos maar ook glitters of een combinatie van dit alles. Ook themafeesten in bijvoorbeeld een Aziatische stijl, oorlogsthema (strijdkleuren), beestenboel of met een thema ‘cowboys & indianen’ kunnen wij verzorgen. Hieronder foto’s voor een indruk wat we zoal de afgelopen jaren op, met name, festivals aan schmink en body art hebben verzorgd. Blacklight schminken verzorgen we ook, al is dit meer geschikt voor indoor-evenementen.

Wij van U-Entertainment kunnen het schminken, (tijdelijk) tatoeëren middels henna, bodypainten en bezoekers met glitters versieren als geen ander. Maar wil je een stapje verder gaan en echt een profi-invulling van de bodykunst dan is dat ook mogelijk. In 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met een artieste die deze prachtvormen van lichaamskunst niet alleen beheerst maar naar een hoger professioneler niveau tilt. De tweede fotoslider hieronder toont de mogelijkheden voor het verzorgen van schmink en tattoos maar dus ook henna (temporary tattoos), bodypainten, feathers/veren, glitters, gezichtsversiering en noem het maar op.

Of je nu de bezoekers van jouw evenement een basic schminksessie wilt aanbieden of heel erg profi wilt gaan, wij kunnen beide bieden en horen graag je wensen. We toveren iedere bezoeker van een kinderfeestje, festival, personeelsfeest, verjaardag of bedrijfsfeestje om tot een nog kleurrijker persoon.

Schmink en tattoos