Komende zaterdag gaan we weer! Voor het eerst in de geschiedenis van U-Entertainment gaan we onze spelconcepten aan het mystieke publiek van Amsterdam tonen. Op Mystic Garden Festival 2016 zullen we in het Sloterpark gaan sjoelen, bowlen en tafeltennissen. Dit doen we natuurlijk niet met een standaard huis-tuin-en-keuken spelletje. Nee zeker niet! De bloemkolen gaan mee voor het bowlen, de tafeltennistafel is ovaal en mega qua formaat en het sjoelen doen we ook aan een lange sjoelbak van vijf meter. Bij het Bloemkoolbowlen en Sjoelen XXL zijn weer mooie medailles te verdienen voor de beste drie van de dag. Het megatafeltennis voorzien we van overheerlijke gesuikerde snoepjes voor alle deelnemers. Tot wel 18 personen kunnen tegelijk spelen aan deze megatafel. Wist je trouwens dat we een nieuwe bowlingbaan aan het bouwen zijn? Op Mystic Garden zullen we een langere, gladdere, bredere en vooral mooiere bowlingbaan gaan showen. Een glanzende donkerbruine baan met gifgroene werppijltjes op de baan, om enigszins hulp te bieden bij het richten, zal zaterdag zijn première beleven! Yess!

Mystic Garden Festival begint opent de deuren zaterdag om 12.00 uur en biedt een breed scala aan electronische muziek in het prachtige park van de hoofdstad. Techno, techhouse, nineties, house en nog enkele lekkere opzwepende dance zal je oren doen klapperen. Tot 23.00 uur kan je genieten aan nationale en internationale artiesten en naast de muzikale programmering kun je dus ook veel festivalvermaak verwachten. Voor een goede indruk van al het moois wat er zaterdag zal worden geboden raden wij aan om onderstaand filmpje te bekijken van vorig jaar. Op deze aftermovie van Mystic Garden in 2015 zie je goed hoe gemoedelijk de sfeer is, hoe er veel aandacht besteed is aan decoratie, hoe creativiteit qua concepten hoogtij viert en hoe mooi de locatie eigenlijk is. Voor alle informatie aangaande de line-up, route, kluisjes, locatie en huisregels verwijzen we je naar de website van Mystic Garden Festival.

Ga je mee met U-Entertainment op avontuur in het mystieke en magische park, zet je dan op aanwezig op het Facebook-event “U-Entertainment op Mystic Garden 2016“.

We hopen jou en je vrienden te zien komende zaterdag 18 juni op Mystic Garden Festival om te genieten van een heerlijke festivaldag en natuurlijk om een potje te komen sjoelen, tafeltennissen en bloemkoolbowlen. Wij gaan met een geweldig team van U-Entertainers, 11 in totaal, jullie in ieder geval vermaken bij onze concepten. De zon hebben we ook besteld evenals vele gezellige mede-festivalgangers. Er kan eigenlijk helemaal niks misgaan en we verwachten dan ook een heerlijke juni-zaterdag!

 Wil je op de hoogte blijven van U-Entertainment en de activiteiten en de evenementen waar we de komende periode staan? Check dan onze Facebook-pagina. Wil je met ons mee naar Edit Festival, meld je dan aan als U-Entertainer via de Facebook-groep U-Entertainers en laat middels een berichtje weten hierin geïnteresseerd te zijn.