Megatafeltennis is een garantie voor veel festivalspelplezier. Terugdenkend aan die tijd dat je op de Franse camping iedereen versloeg met tafeltennis, dat brengt jeugdherinneringen met zich mee. Ben je nog net zo goed als destijds? Deze tafeltennistafel is speciaal gebouwd voor de spelvariant ‘rond de tafel’. Met zijn ovale vorm en extra groot formaat kunnen er wel 15 tot 20 spelers tegelijk mee doen.

Onze megatafeltennistafel is een garantie voor succes en is tot nu toe op alle festivals eigenlijk non-stop bezet. Het spel start zodra de eerste deelnemer de bal naar de overkant over het netjes slaat. De eerste deelnemer die slaat terug en loopt door naar de andere kant van de tafel. Iedereen slaat dus het balletje terug 1 voor 1 en loopt dan door. Op die manier gaat het spel heel snel en heeft iedereen ook goede kansen op het bereiken van de finale. Je bent geneigd heel fel en fanatiek de bal in de hoek te slaan maar wellicht is het wel beter om gewoon veilig de bal over het netje te spelen. Jij hoeft in het begin namelijk helemaal niet per se de punten te scoren, laat anderen maar de fout maken. Alles voor die finaleplek!

Op dit moment zijn we druk bezig met het maken van een tweede tafeltennistafel, dit om de spelvreugde deze zomer eventjes naar een hoger plan te tillen! Wil jij meer info over Megatafeltennis of wil je de tafel huren voor jouw evenement? Stuur dan een mailtje naar info@u-entertainment.nl en we nemen snel contact met je op.