De periode dat festivals alleen in de zomermaanden werden georganiseerd ligt alweer jaren en jaren achter ons. Voor de vijfde winter in een rij kun je namelijk weer genieten van Sneeuwbal Festival. Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt het Park Transwijk weer omgetoverd tot een winters walhalla met techno, techhouse, deephouse en house in verwarmde area’s. Verder zorgt XSense Events ook dit jaar weer voor winterse gekkigheid met spellen, activiteiten en overheerlijke winterse hapjes en drankjes. Kom de 28ste genieten van 14u – 23u in Transwijk en dit doe je uiteraard in je meest crazy winterse outfit! Haal je foute skipak van zolder en ren naar de kringloop voor de meest bizarre accessoires.

U-Entertainment zal op Sneeuwbal Festival 2017 de bezoekers warm en fit houden middels vele potjes tafeltennis. Op deze grote ovale pingpongtafel zal de paarse pinguïn van Sneeuwbal er op toezien dat alle spelers eerlijk en gezellig het bekende potje ‘rond de tafel’ zullen spelen! Met speciale pingpongbatjes zal het zeker geen makkelijke strijd worden om samen met zo’n 15 anderen te strijden om een finaleplek! Vergeet niet je laarzen, voetbalschoenen of oude (en warme) boots aan te trekken want dat het glibberig en glad gaat worden rond onze tafel is 100% zeker!

Flyer Sneeuwbal Festival 2017

Jullie kunnen bij onze ovale megatafeltennistafel, van zo’n 2,5 bij 4 meter, terecht van 14u tot ongeveer uiterlijk 20u. Onze ervaring leert dat in verband met de duisternis, kou, alcoholpromillage (en de blessurekans) het dan mooi is geweest en het tijd is om de laatste uren met z’n allen lekker warm af te sluiten in één van de verwarmde muziektenten! Oefen je tafeltennisskills dus nog maar eventjes goed, voorzie je handschoenen van een extra grip-laagje en neem je voetbalschoenen met hoge noppen of spikes mee naar Transwijk!

Sneeuwbal Festival 2017

Kom dus komende zaterdag, 28 januari 2017, naar Park Transwijk in Utrecht waar we onze festivalkriebels weer op peil gaan brengen en onze festivalhonger zullen stillen. Dansen, lachen, tafeltennissen, enorm genieten en vooral met z’n allen genieten van dit te gekke winterfestival. Sneeuwbal Festival 2017, here we come!