Na 10 jaar Pathfinder stoppen de Zutphense mannen er mee. Nog één keer zullen alle padvinders komende zaterdag bijéénkomen om de allerlaatste editie in stijl af te sluiten. Een gratis editie voor de bezoekers en ook de artiesten en overige betrokkenen zullen deze allerlaatste Pathfinder Festival gratis langskomen. Dit belooft een memorabele festivaldag te worden. In 2014 hoste U-Entertainment op Pathfinder de toilettenarea met de “Doortrekdisco”. De hele dag door werd er stevig gedraaid en doorgetrokken door diverse dj’s waarvan elke bezoekers spontaan alles liet lopen. Deze allerlaatste editie van Pathfinder Festival gaan we iets heel anders doen. Wat, dat lees je hieronder.

 De allerlaatste knipoog naar de dance-scene met alleen maar artiesten die de afgelopen 10 jaren een grote en/of memorabele bijdrage hebben geleverd aan Pathfinder zullen hun opwachting maken. Vanwege de gratis entree en de allerlaatste editie kan het weleens druk gaan worden. Kom dus op tijd of koop een kaartje voor 10 euro en krijg vier muntjes en een gegarandeerde entree!

Ja ja lieve padvinders, jullie lezen het goed. Komende zaterdag zal U-Entertainment vanuit Utrecht met de megatafeltennistafel richting Zutphen afreizen alwaar jullie tot een uurtje of 19.00 uur tegen elkaar kunnen strijden rondom onze ovale tafeltennistafel. Met zo’n 15 pingpongbatjes en loeiveel pingpongballen is er voor genoeg padvinders uren en uren spelplezier. Of je nu je beste vriend of vriendin wilt uitdagen voor een tafeltennispotje of dat je met vele medepadvinders de strijd aan gaat in een potje rond de tafel, de feest- en spelvreugde zal zeker tot grote hoogte reiken. De afgelopen twee festivalzomers, en ook deze van 2016, heeft onze megatafeltennistafel al op vele festivals bewezen een grote meerwaarde te zijn. Kom dus komende zaterdag naar de allerlaatste editie van Pathfinder Festival en vergeet je sportiviteit en spelplezier niet!

Pathfinder-Festival-2016

Kom dus komende zaterdag, 20 augustus 2016, naar Bronsbergen in Zutphen waar we twaalf hele uren (van 13.00 uur tot 1.00 uur) met zijn allen gaan genieten van de allerlaatste editie van Pathfinder Festival. Nog één keer dansen, lachen, tafeltennissen, schuren, genieten en wellicht een klein traantje laten. Laten we er een machtig mooi slotakkoord van maken!