De lente is al enkele weken in volle gang en steeds vaker mogen we de warme zonnestralen verwelkomen op onze bleke gezichtjes. Het vitamine D tekort van de afgelopen maanden wordt nu langzaam maar zeker en steeds vaker aangevuld door de goudgele bol aan de hemel. De zomer is in aantocht! Tijd voor festivals, tijd voor terrasjes en tijd voor het strand! In Utrecht zal Strand Oog in Al komend weekend het openingsweekend van 2017 inluiden met een divers aanbod muziek, lekker eten, spannende drankjes en leuke activiteiten voor de kids.

U-Entertainment zal zowel de zaterdagmiddag als de zondagmiddag een knutselhoekje en een schminkhoekje inrichten waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken. Aritha, Pauline en Wessel zullen de knutsel- en schminkbegeleiding op zich nemen en van 12.00 uur tot 16.00 uur de mooiste creaties met en voor de kinderen maken. Uiteraard zijn de ouders ook van harte welkom.

Knutselen op SOIA
Schminken op SOIA

Bij Aritha en Pauline kun je terecht voor prachtige schminkcreaties en glitterversieringen. Wil jij zaterdag een dagje door het leven als krokodil, prinses, cowboy of indiaan? Vraag het Aritha en Pauline en zei gaan het voor je regelen. Als je dan vervolgens naar de knutselhoek van Wessel loopt kun je daar een mooie bijpassend mutsje of masker maken. Deze kun je middels lijm, glitters, karton, papier, stickers, veren en stiften vormgeven zoals jij dat graag wil.

Openingsweekend Strand Oog in Al

U-Entertainment is komende zaterdag en zondag dus van 12.00 uur tot 16.00 uur op het Openingsweekend van Strand Oog in Al. Bij Aritha, Pauline en Wessel kun je terecht voor de mooiste knutsel- en schminkcreaties. De mogelijkheden zijn even groot als jouw eigen fantasie maar dit topteam helpt je graag een handje. Daarbij beloofd het overheerlijk stralend zomerweer te worden met zondag zelfs 18 graden. U-Entertainment op het Openingsweekend van Strand Oog in Al, is dat geen geweldig start van jouw zomer?