Hotel DoubleTree by Hilton in Amsterdam-Noord is in paniek: er zijn vijftig sleutels zoek! Doe mee aan de spannende en hectische zoektocht voor alle leeftijden tijdens 24H Noord en maak kans op bijzondere prijzen. De hoofdprijs? Een vip-overnachting voor twee personen om bij te komen van de adrenalinerush.

Find it XXL bij DoubleTree Hilton: 24H Noord 2016

Op zaterdag 29 oktober aanstaande nodigen wij je uit om tussen 14:00 en 18:00 uur mee te helpen zoeken naar vijftig gouden sleutels rondom dit luxe hotel in Noord op de NDSM-werf. Hotel DoubleTree by Hilton is namelijk ten einde raad: er zijn vijftig hotelkamersleutels kwijt die rondom het hotel moeten zijn verloren. Zij roepen je hulp in om deze sleutels terug te vinden. Als je een sleutel hebt gevonden (en dat kan toch niet onmogelijk zijn? ze zijn wel 30 centimeter lang!), breng je die terug naar de receptie van het DoubleTree by Hilton en ontdek je welke vindersprijs bij jouw gevonden sleutel hoort. Er zijn vele leuke poedelprijsjes en enkele fijne grote prijzen. Ga jij er met de hoofdprijs vandoor: een vip-overnachting in het Hilton? Om alle speurneuzen een eerlijke kans te geven op het winnen van mooie prijzen hebben we besloten om met een inschrijfformulier te werken en één sleutel (en dus prijs) per persoon toe te staan in de eerste drie uren. Mocht het zo zijn dat er, bijvoorbeeld door tegenvallend weer, er minder speurneuzen op de been zijn dan verwacht en er nog vele sleutels missen dan zullen we het laatste uur deze regel overboord gooien en een onbeperkt aantal sleutels (en prijzen) per persoon toe te staan!

Find it XXL “de hoteleditie” is onderdeel van het 24H Noord-programma. 24H Amsterdam biedt de kans om alles wat Amsterdamse buurten te bieden hebben in een tijdsbestek van 24 uur te ontdekken. Dit jaar is 24H Oost, 24H West, 24H Zuidoost en 24H Zuid al geweest en we sluiten dus met Noord. Theaters, musea, winkels, hotels en clubs openen hun deuren en stellen verrassende programma’s samen. Naast Find it XXL organiseert U-Entertainment ook “Verwend op de pont” waarbij we per overtocht twee passagiers van de Westerdok naar de NDSM (en terug) verwennen met een luxe fauteuil, bubbels, muziek, warm dekentje en andere verwennerij. Voor het gehele aanbod van 24H Noord op zaterdag 29 oktober adviseren we je een kijkje te nemen op de site van Iamsterdam, de organisatie van dit culturele vierentwintig-uurs-programma.

24H Noord 2016 in Amsterdam