Op 27 augustus aanstaande gaan we voor het eerst in onze lange geschiedenis naar Breda. Duikboot Festival zal die zaterdag uit elkaar spatten van waterpret! U-Entertainment neemt de megatafeltennistafel mee en we gaan eendjes vissen. Kopje onder dus op dit Brabantse festival.

Op een nieuwe locatie in Breda en met extra stages keert Duikboot Festival deze zomer weer terug. Na de uitverkochte eerste editie van 2015 op het Haveneiland is het op 27 augustus de beurt aan het Breepark om de bezoekers een vernieuwde Duikboot Festival te laten beleven. Met DJ’s als Jackmaster, George Fitzgerald, ROD, The Advent, Perc, Clouds, De Sluwe Vos en nog vele anderen belooft dit wederom een magistrale editie te worden. Naast de muziek kun je ook genieten van het unieke assortiment van diverse foodtrucks en uiteraard randprogrammering in de vorm van entertainment. Zo zal U-Entertainment de twee festivalconcepten Megatafeltennis en Eendjes vissen meenemen en van 12.00 uur tot ongeveer 19.00 uur kan er worden gespeeld aan de tafeltennistafel en in de visvijver.

Duikboot is housemuziek in de breedste zin van het woord. Een mix van House, Deephouse, Techno en Disco dat een brug slaat tussen commercieel en underground. Duikboot is creatief met haar programma’s van nationale en internationale grootheden en al een aantal jaar succesvol in onder meer Breda en Tilburg met meerdere uitverkochte edities in de Graanbeurs en Club Smederij. Duikboot neemt sinds een aantal jaren ook een aantal festivalhostings voor haar rekening, o.a. op Bungalup, Wish Outdoor, Op Dreef Festival, Ruis en Damaris Festival.  Dit alles op een toegankelijke manier met een positieve vibe. Afgelopen 29 aug verkocht Duikboot haar eerste festival op het Haveneiland in Breda in 8 uur uit! Duikboot staat voor vernieuwing, creativiteit, verrassing en saamhorigheid. Stap aan boord en duik mee de diepte in!

Kom dus zaterdag 27 augustus naar het Breepark in Breda en geniet mee met al het moois wat deze dag te bieden heeft. Een dikke muzikale programmering, overheerlijk eten en een divers aanbod van randprogrammering en spelconcepten. Uiteraard gaan we er vanuit dat ook de zon langskomt om dit festival met zoveel water nog aangenamer te maken maar gezien de festivaldatum moet dit gewoon goedkomen. Heb je nog geen kaartje of wil je simpelweg nog wat meer info lezen ga dan naar de site van Duikboot Festival. Wij hopen je te zien de 27ste!