Over drie dagen is het zo ver: By The Creek Festival 2016. De aller-, aller-, allereerste editie van dit beloftevolle nieuwe festival zal aanstaande zaterdag plaatsvinden bij Plas Middelwaard in Vianen. ZeeZout, Basis, Vunzige Deuntjes en Klear zullen de muzikale area’s verzorgen en met de zonnestralen die deze dagen weer haar weg door het wolkendek heeft gevonden kun je je bikini of zwembroek al wel vast klaar leggen. U-Entertainment zal overdag voor het vermaak zorgen middels wasmachinevoetbal en megatafeltennis en in de avond zorgen we dat het kampvuur veilig en smakelijk zal verlopen. Smakelijk? Yes, kilo’s spekjes zullen we meebrengen zodat de bezoekers kunnen genieten van overheerlijke marsmellows. Ook is de mogelijkheid er op By the Creek om een duik te nemen in de Plas Middelwaard waarna je zwemmend een bar op het water kunt bereiken. Vind je dat te intensief? Geen zorgen, ook vlotje varen is aanwezig.

Oh yes! Met z’n zestienen lekker een potje rond de tafel spelen bij de waterkant en onder de zonnestralen die deze julimaand ons hopelijk nog vaker gaan verblijden, heerlijk! We nemen onze groen-blauwe tafel namelijk mee die in het verleden al menig festival heeft gekleurd. Onze ovale pingpongtafel voor megatafeltennis is bijna vier meter lang en zo’n tweenhalve meter breed. Ook hebben we het netje wat verhoogd om de verhoudingen fair te houden en om te zorgen dat je er altijd bij kunt als de pingpongbal net over het net wordt gespeeld. Netjes he?! Vanaf 12.00 uur tot een uurtje of 19.00 uur is megatafeltennis open voor het publiek en deelname is uiteraard hartstikke gratis. Het enige wat het je kost is wat inspanning en een glimlach, maar goed die zal ongetwijfeld de gehele festivaldag al op je mooie koppie prijken. Kom zaterdag dus lekker pingpongen met U-Entertainment. Wie van je vrienden daag jij uit?

Naast het megatafeltennis gaan we komende zaterdag dus nog meer doen op By the Creek Festival 2016. Zo kun je van 12.00 uur tot 19.00 uur ook lekker een potje gaan voetballen. Uiteraard met een voetbaldoeltje aan beide kanten maar tevens ook met zes wasmachines. Schiet je in 1 van de wasmachinetrommels dan verdubbel je je score. Maar denk hier niet te licht over want het is een stuk moeilijker dan je denkt! Ook kun je een boottochtje maken over de plas, nouja boottochtje, een vlottochtje. Samen met “Vlotje varen” bieden we de bezoekers van By the Creek Festival 2016 de mogelijkheid om even lekker te ontspannen en plaats te nemen op het vlot. Deze biedt plaats aan 12 personen en als je de schipper lief aankijkt vaart hij het vlot via de bar die op het water is gebouwd. Zo kan je tijdens de vlotvaartocht ook nog eens genieten van een lekker drankje. Om 19.00 uur zullen we het kampvuur gaan bouwen en kan je spekjes halen en deze roosteren bij het vuur. Mocht het ‘s avonds dus afkoelen dan zit je goed bij het kampvuur van U-Entertainment.