Net als in 2015 gaan we ook deze editie van Defqon.1 Weekend Festival weer met vuur spelen. Was het vorig jaar een groot kampvuur met voetenbadjes wat we hostte, nu pakken we groots uit en gaan we barbecueën.

Komend weekend zullen er 60.000 “Weekend Warriors” naar Biddinghuizen afreizen voor Defqon.1 Weekend Festival 2016. Dit mega-evenement van Q-Dance is iets waar de liefhebbers van de hardere stijlen weken, zelfs maanden, naar uitkijken. Op vrijdagmiddag 23 juni om 14.00 uur gaan de campings open en deze zullen tot maandagochtend 12.00 uur plek bieden aan een groot deel van deze 60.000 bezoekers. Nationaal maar ook veel internationale hardstyle- en hardcorefanatiekelingen komen samen om te dansen maar ook te barbecueën. Op alle drie de campings zal U-Entertainment een grote barbecuespot plaatsen met vier barbecues en bijna 14 meter grilloppervlak per spot. Dat is 42 grillmeters, daar kunnen een heleboel stukjes vlees op. De bezoekers kopen hun vleespakket bij de campingsupermarkt en de U-Entertainers zullen alles in goede en vooral veilige banen leiden.

Wij van U-Entertainment geven de Weekend Warriors nieuwe krachten en energie om de strijd aan te gaan. De BBQ-kings & -queens staan vele uren tot je beschikking zodat je op vele momenten komend weekend kan genieten van een hamburgertje, worstje of speklapje!

De BBQ-spots op de drie campings zijn geopend op onderstaande tijdstippen.

Vrijdag 23 juni: 17.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 24 juni: 12.00 uur tot 21.00 uur
Zondag 25 juni: 12.00 uur tot 21.00 uur

Hieronder de trailer van Defqon.1 Weekend Festival 2016. De ideale festivalopwarmer en een goede indruk hoe het komend weekend er aan toe zal gaan. De weergoden zijn ons uitermate goed gezind dus we kunnen alle uren lekker doorknallen. Zowel op het festivalterrein als op de barbecues op de drie campings!

Barbecueën op Defqon.1 Weekend Festival 2016