Filmpjes 2010

DANCE VALLEY 2010: SJOELEN XXL
      
Sjoelen XXL had een mooi plekje op de stage van Vers Vermaak. Op het podium van Je-Moeder was het de gehele dag genieten van de vele optredens. De suprise-act kwam van Zanger Rinus, die met zijn lied ‘Hey Marloes’ in één klap een bekende Nederlander werd. Voor deze held lasten we even een pauze in bij het Sjoelen XXL om vervolgens mee te gaan in de polonaise die er vervolgens ontstond. Ook maakten we een kort filmpje van de prijsuitreiking van Sjoelen XXL. Ondanks de regen waren er namelijk vele jongemannen en jongejuffrouwen die een poging deden Sjoelkampioen van Dance Valley 2010 te worden.

FREE YOUR MIND FESTIVAL 2010: SJOELEN XXL

Op het zonnige Free Your Mind Festival van 2010 hadden we een prachtige stek aan de rivier de Rijn waar de bezoekers hun sjoelkunsten konden laten zien. Dit werd dan ook volop gedaan. Kees-Jan vertelt in onderstaand filmpje wat Sjoelen XXL nu eigenlijk is, hoe verslavend sjoelen is en wat de prijzen zijn die gewonnen kunnen worden.


Comments are closed.